Kad raya untuk android percuma je

Kad Raya Percuma

Dulu – dulu kad raya kertas memang nostalgia siap beli setem bagai beratus kat pos opis.

Ada juga kad raya yang siap ada lagu memanglah spesel bukak je kad boleh dengar lagu. Syahdu gitu.

Kemudian kita ada pulak e-kad.

e-kad ini kad maya yang online boleh di hantar dengan masukkan alamat email. Selalunya ada yang animasi dan grafik statik so pilih mana yang lebih berkenan.

e-kad ni kadang kita panggil juga sebagai kad raya elektronik.

Lepas ada orang hantar kad lepas tu ada link dala email dan kita boleh balas dengan e-kad juga dengan pilih design yang sama atau design yang lain.

Lately ada kad raya digital yang boleh download dan upload. Yang ini selalunya post kat facebook dan medium sosial yang lain pun ok.

Yang terbaru, jeng jeng jeng kad raya untuk android.

Sebenarnya apps kad raya ni.

Boleh jana kad raya guna apps android.

Almaklumlah semua orang guna smartphone kan.

Bagi yang tak daya nak beratur kat pos opis dan asik 24 jam dengan henpon so elok sangat kalau nak anta kad raya kat frens dan sedara.

Memang tak ralat dan tak guna banyak tenaga apatah lagi tengah posa ni kan.

Klik klik dah bole hantar kad raya.

Memang happening.

Niatkan untuk eratkan silaturrahim kerana Allah swt.

Download apps kad raya sini.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *