Jual air bisnes bazar Ramadhan

Nak cari duit raya masa bulan puasa?

Ini adalah masa yang paling sesuai untuk mencari duit untuk raya nanti.

Nak jual apa?

Bagi yang tak ada pengalaman sangat nak buat signature kuih, anda boleh jual air.

Jangan fikir nak jual kuih yang anda tak ada kepakaran mengenainya sebab nanti anda akan bersaing dengan orang yang lebih pakar.

Buat air mudah murah dan hanya dengan kepakaran yang biasa-biasa semua orang boleh buat air.

Cumanya nak buat air yang spesel mungkin tak sesusah kuih tradisional.

Dan dengan modal yang reandah anda boleh dapat buat untung yang setara dengan orang jual kuih atau lauk pauk yang complicated tu.

Betul tak?

Ini idea saya saja yang terfikir bila nak meniaga makanan mungkin sukar bagi yang tak ada resipi tok nenek bagai.

Tapi dengan meniaga air balang in shaa Allah anda tak akan menghadapi masalah besar.

Meniaga air lebih praktikal.

Siapa yang pernah handle bancuh air waktu kenduri confirm anda boleh handle bisnes air ni.

Begitu juga bagi siapa yang pernah buat teh, teh o, atau bancuh air sirap sekalipun at least ada jugak kemahiran merasa manis ke tak air yang anda buat tu.

Tapi ada jugak kot yang tak pernah buat air langsung. Pandai minum je hehe.

Bagi yang langsung takde pengalaman buat air ada panduan buat air disediakan.

Jadi jangan risau sangat.

Dengan panduan buat air anda boleh buat bisnes air juga.

In shaa Allah.

Anda akan berjaya.

Klik sini —> Bisnes air balang untungnya memang berbaloi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*