Jana pendapatan dengan affiliate Lynk.my

Jana Pendapatan Dengan Affiliate Lynk.my

Lynk.my semudah klik klik.

Dulu orang kata goyang kaki pun dapat duit.

Bila zaman dah canggih tukar pula cut n paste pun dapat duit.

Istilah lain ada yang bagitau buat duit semudah copy n paste.

Kemudian beralih ke login facebook dapat duit.

Jika dipandang dari sudut positif perkara ini memang betul maksudnya dari sudut pandang orang yang ada pengetahuan berkenaan buat duit online.

Tapi yang bahayanya ialah apabila orang yang tak ada latarbelakang tentang bidang buat duit online akan sesedap mengata ini adalah scam atau penipuan.

Jadi sebaiknya gunakan perkataan atau penerangan yang moderate supaya tak dapat extreme sangat.

Balik pada Lynk.my tadi yang ini pun sekali tengok macam scam tapi bagi seorang expert dalam make money online dia akan nampak peluang.

Sebabnya ialah ini perkara mudah sangat.

Klik dapat duit, tak perlu beli, tak perlu daftar.

Sama juga macam adsense.

Bagi yang otak bijak geliga ini memang peluang tapi bagi yang negatif dia akan cakap, “untung sen-sen mana boleh kaya”.

Namun bagi seorang expert klik-klik ni ribu-ribu dah biasa dan memang dalam genggaman, so just letak link dan tunggu duit masuk.

Jadi tahap expert orang lain-lain jadi hasil yang dapat pun lain-lain.

Apa-apa pun please positif dan cari jalan untuk dapatkan banyak income dari Lynk.my.

Itu je.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com