Interbank GIRO USD dari PAYPAL PTE LTD ke bank tempatan

Baru-baru ni agak terkejut juga sebab baru tahu USD yang ada dalam Paypal boleh di pindah ke akaun peribadi dan ditukar ke ringgit Malaysia.

Sebelum ni hanya ringgit Malaysia dari paypal dibolehkan transfer ke akaun peribadi. Sekarang USD pun boleh.

Syukur.

Ini memang rezeki bagi pembisnes online yang perolehi USD bila menjalankan bisnes internet.

Ingat lagi kalau dulu USD dalam paypal tu disimpan begitu sahaja atau digunakan untuk beli produk produk mat saleh yang dibeli guna USD atau buat trading dalam grup fb Malaysia,jual USD dapat ringgit. Malaysia.

Lebih kurang cam tula.

Maksudnya kat sini dah banyak sungguh peluang terbuka untuk kita mulakan.apa saje bisnes di internet walaupun join program mat saleh masih dia akan bayar USD menerusi paypal.

Jadi tak perlu risau jika kita dah buat banyak USD, duit ini tak akan hilang dia akan ada disitu senantiasa secara digital sehinggalah kita keluarkan dari akaun.

Antara program yang boleh disertai untuk dapatkan pendapatan USD ialah dengan memaparkan iklan dari Mobicow.. Ia merupakan satu program pengiklanan mobile dimana kita boleh menyertai dengan samada menjadi agen untuk memaparkan iklan mereka secara percuma malah kita dibayar upah kerana tugas tersebut.

Atau kita bayar mereka untuk memaparkan produk/servis kita pula sekiranya kita memerlukan khidmat mereka untuk memaparkan iklan yang kita kehendaki.

Yang penting peluang untuk menambahkan pendapatan digital tidak terhad dan anda sendiri yang menjadi penentunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *