Contoh promosi fan page

Kali ini saya nak kongsikan satu teknik pemasaran yang telah saya jumpa baru-baru ini. Tak perlu saya cerita detail kerana saya akan kongsikan kisahnya dalam satu ebook contoh promosi.

Ini kerana saya percaya diluar sana masih ramai yang masih mencari cara cara ringkas bagaimana nak promosikan perniagaan mereka di internet dan Facebook.

Apa yang anda akan dapat hasil dari perkongsian ini? Ilmu yang dikongsi dan dipraktikkan akan mendatangkan pahala. Mudahnya nak dapat pahala ya. Selebihnya biar Allah yang tentukan. Hatta Google pun ada mottonya yang tersendiri, “Users come first, money will follow”. Dahsyat, orang bukan Islam pun percaya apakan lagi kita orang Islam mesti ada semangat macam ni.

Anda boleh pelbagaikan subjeknya samada nak promosi makanan, promosi tadika, promosi penjualan, promosi barang, promosi pusat jagaan kanak-kanak, promosi laundry, promosi taska, promosi nursery dan pelbagai lagi.

Bak kata orang putih, “don’t just copy, be smart in your action’.

Sekiranya anda benar-benar perlukan bantuan untuk membuat pemasaran perniagaan anda, sila…

Klik sini ketahui formula ayat promosi yang POWER!

57 thoughts on “Contoh promosi fan page”

  1. “saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya nak dapatkan ilmu yang akan didedahkan di dalam ebook ini.”.

  2. Saya sangat berminat untuk mendapatkan ebook case study ini. Harap ilmu dan kemahiran saya tentang pemasaran Facebook dapat ditingkatkan lagi setelah diberi peluang untuk menelaah ebook ini. Terima kasih..

  3. Terima kasih Saiful, Mohd dan khairul zarizi kerana sudi komen di blog ini. Sebagai yang telah dijanjikan, ebook percuma telah saya emelkan kepada tuan semua.

  4. saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana ingin menambahkan ilmu dan pemasaran facebook dan blog agar mendapat jualan yang berkesan menarik pembeli untuk beli daripada kita

  5. Saya sangat berminat untuk mendapatkan ebook case study ini. Harap ilmu dan kemahiran saya tentang pemasaran Facebook dapat ditingkatkan lagi setelah diberi peluang untuk menelaah ebook ini. Terima kasih..

  6. mohd syahrul, terima kasih atas kesudian anda untuk mendapatkan ebook tersebut dan semoga anda berjaya dengan pengetahuan baru ini.

  7. saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin mencari dan menambah ilmu pengetahuan sebab sy masih baru dalam bidang perniagaan dlm fb..

  8. saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya perlu menambah ilmu berkenaan pemasaran melalui facebook

  9. Salam,

    wah ebook yg menarik untuk newbie mcm saya ni. Harap jasa baik tuan untuk beri satu copy kepada saya ya! TQVM

  10. saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin mencari dan menambah ilmu pengetahuan oleh kerana saya masih baru dalam bidang perniagaan di facebook

  11. Saya seorang newbie. Saya perlukan ebook percuma contoh promosi bagi menambahkan lagi ilmu. Terima kasih kerana tuan sudi berkongsi ilmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *