Contoh promosi produk di wall facebook personal

Selalunya bila ingat buat promosi mesti nak kena buat fanpage.

Fanpage khas untuk bisnes.

Boleh juga.

Tapi sebenarnya ada banyak cara.

Kita mestilah dinamik dan fleksibel.

Tak boleh nak jumud dan berpegang kepada satu pendapat sahaja.

Tapi ada rules juga.

Undang-undang standard nak buat promo.

Pertamanya mesti fokus.

Tak boleh nak caca marba promote pelbagai produk.

Hari ni lain.

Esok lain.

Prospek nengok pun pening.

Melainkan banyak barang tapi satu niche.

Contoh jual buku.

Takkan jual satu buku je kan.

Mestilah jual banyak jodol buku.

Macam itulah.

Tapi menjual guna wall FB sendiri tu bolehlah.

Takde pantang larang.

Nak tips lain promote di wall sendiri?

Klik sini —> Cara promosi wall FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *