Contoh ayat untuk cari dropship untuk owner produk

Anda owner produk?

Tentu pening nak cari ejen dropship.

Itu satu hal.

Lagi satu pasti anda perlu juga ejen dropship yang mahir kan.

Ejen ramai tak menjamin sales yang tinggi.

Kadang ejen tak ramai mana pun tapi kalau ejen power baru best!

Ejen ni pulak kalau anda nak maju anda mesti majukan diaorang dahulu.

Ibarat bos, kena la jaga kebajikan pekerja kan.

Asyik pulun je tapi training tak provide lama-lama ejen pun cabut.

Jadi anda dulu owner produk kena la power dulu baru boleh transfer power ke ejen.

Sebenarnya boleh je.

Tak mustahil produk anda boleh meletop dengan ada nya cara yang betul.

Strategi yang betul.

Ayat yang betul.

Teknik yang betul.

Jangan ingat ada ejen ramai hang cuma bagitau depa suruh pulun.

Nak pulun lagu mana?

Kena lah bagi training kaw kaw punya dulu.

Macamana?

Klik sini untuk latih ejen dropship power!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *