Category: youtube

Cara mudah buat video dengan WPS Presentation

Teknik sesuai hanya untuk korang yang malu nak tayang muka kat youtube. Bagi yang tak malu tu, just pakai smartphone pun dah ok. SO bag yang tu kita boleh pakai software buat presentation. Dengan kemahiran susun ayat yang menarik dan mencetus minat orang, kita boleh buat beberapa slide yang dimulakan dengan intro, isi dan akhir

Video kangkung remix dah jadi viral

Baru-baru ini kita dikejutkan dengan fenomena kangkung di seluruh negara Malaysia. Bagi sesiapa yang belum pernah menonton, saya letakkan video tersebut dalam post ini. Al-kisah yang nak cerita ini bukanlah disebabkan subjek kangkung ini tetapi konsep viral yang telah ditunjukkan oleh video youtube ini. Ianya boleh dijadikan sebagai satu tool pemasaran yang efektif jika kita

Cara nak buat video affiliate dengan mudah dan percuma

Anda nak tahu tak bagaimana nak buat video hanya dengan sertakan klip gambar yang anda ada sahaja. Platform ini memang sangat sesuai bagi mereka yang sibuk tapi nak buat banyak video ringkas untuk tujuan promosi. Ianya sangat mudah. Saya jamin. Serta percuma, Mula-mula sediakan stok gambar yang anda ada samada gambar yang ada dalam simpanan

Promosi produk affiliate dengan Youtube

Pada masa kini, kejayaan perniagaan dalam talian atau di luar talian bergantung bukan sahaja kepada yang kualiti trafikĀ  ke laman web anda, tetapi sebahagian besarnya pada pengiktirafan sosial dan interaksi perniagaan anda mendapat, dan itu adalah satu fakta yang tidak dapat ditolak lagi. Anda boleh mendakwa mempunyai perniagaan yang terbaik, produk atau perkhidmatan terbaik, tetapi
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com