Tips simpanan duit berniaga

Ramai orang ingat bila banyak buat sale maksudnya berjaya lah bisnes tu. Tapi ramai yang hairan apabila cek balik cash money di hujung bulan duitya…

Tips simpan duit untuk jadi kaya

Banyak cara dan teknik simpan duit ni tapi yang payahnya ialah nak konsisten menyimpan dek kerana lemahnya iman. Pantang nampak duit je mesti nak belanja…

Susahnya menabung – baca tips ini

Sangat di akui memang susah nak menabung duit ni epsecially bagi mereka yang tak pernah buat. Mula-mula memang susah tapi bila dah terbiasa dia akan…