Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Mungkin dah selalu sangat orang guna Facebook jadi baik juga bagi yang baru nak mula…

Belum ada akaun instagram?

Aku tau korang ni banyak main facebook je kan. Bila dah selesa dengan facebook memasing asyik mengadap tu je la. Bagi yang bisnes atau menjual…

Tips bisnes online instagram

Sebelum memulakan tips bisnes online instagram saya nak sentuh tentang status semasa pemasaran online. Harini pelbagai medium digunakan untuk pemasaran bisnes secara online. Selalunya facebook…

4 Trik buat jualan di Instagram

Setelah meneliti dan membuat sedikit penyelidikan, ada 4 trik yang mahu saya ceritakan disini terkait dengan buat jualan di instagram. Nak tahu kan sangat-sangat apa…

Cara tarik follower Instagram

Cara tarik follower Instagram adalah lebih kurang sama dengan medium sosial yang lain. Cara yang paling klasik atau popular ialah dengan follow orang dulu dan…

Macam mana nak promote barang di IG

Macam mana nak promote barang di ig? Sudah tentu anda berbisnes online dan sedang tercari-cari cara untuk memperkenalkan produk anda kepada orang ramai melalui medium…

Cara nak promosi barang di Instagram

Mungkin anda tercari-cari platform terbaik untuk mempromosikan barang niaga. Bagi sesetengah orang, Instagram adalah salah satu platform terbaik sekiranya berminat untuk membuat iklan secara percuma,…