Anda ada masalah bagaimana nak jual Shaklee di Instagram?

Anda pakai smartphone? Hanya pandai posting gambar? Lidah kelu nak berkata-kata? Tangan pula gigil nak menaip perkataan? Sememangnya susah betul nak buat marketing kan. Sekarang ni persaingan makin sengit. Media sosial pulak makin sesak. Semua orang nak menjual. Huhu…boleh stress dibuatnya. So .. nak bisnes dah tak macam dulu la. Kalau dulu boleh jer posting…

Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna, sesuaikah guna, nampak tak meyakinkan dan macam macam keraguan lagi. Bagi yang dah muak dengan media sosial sedia ada dan terdesak nak dapat sale sepatutnya dah cuba explore media soaialyang…

Belum ada akaun instagram?

Aku tau korang ni banyak main facebook je kan. Bila dah selesa dengan facebook memasing asyik mengadap tu je la. Bagi yang bisnes atau menjual secara kecil kecilan mintak sangat la kan agar korang pelbagaikan lagi medium nak menjual tu. Biar ada kepelbagaian sikit tapi tak perlu sampai menjerat diri. Aku nak bagitau satu lagi…

Tips bisnes online instagram

Sebelum memulakan tips bisnes online instagram saya nak sentuh tentang status semasa pemasaran online. Harini pelbagai medium digunakan untuk pemasaran bisnes secara online. Selalunya facebook menjadi tumpuan kerana ia merupakan media sosial yang paling banyak pengunjung. Semua orang ada akaun facebook, boleh dikatakan macam tu. Anda pun begitu kan. Facebook juga satu medium yang mudah…