Category: iklan

Mobicow sent you $8.06 USD

Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan. Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan. Amaun yang aku dapat purata macam tu la sebab ikut trafik blog. Spesel Mobicow ni macam adsense jugak cuma dah nama mobicow, iklan dia hanya keluar bagi yang browse blog aku guna smartphone.

Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook

Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook ada pelbagai cara mengikut kesesuaian peniaga dan kos. Masih ramai yang terkial-kial nak bisnes tetapi tidak mahir dalam memperkenalkan produk kepada umum. Pemasaran di Facebook merupakan satu skill yang patut dikuasai oleh peniaga. Khasnya bagi pemula bisnes yang baru nak bermula dengan kos yang terhad kita mesti kreatif untuk menonjolkan

Mesej iklan kepada prospek mesti sampai melebihi 7 kali

Bukan mudah nak buat iklan sebab tu kita ingat balik dulu-dulu la bila kita tengok tv best sangat sebab memang kalau ada cerita movie tu dia tayang tanpa gangguan. Lagi satu berita pun memang skema semua cerita pasal perkembangan semasa. Itu cerita dulu-dulu mungkin ramai yang dah lupa sebab dah terbiasa dengan situasi zaman sekarang.

Hadiah pemotong kuku Korea buat pemenang ayat promosi yang paling power

Berita gembira buat anda. Saya terfikir untuk buat satu peraduan membuat ayat promosi untuk satu produk ni yang saya memang tengah ada stok. Hadiahnya ialah satu pemotong kuku buatan Korea yea. Sebenarnya dulu saya ada pergi Korea dan beli beberapa souvenir antaranya adalah pemotong kuku. Lagipun ianya memang boleh digunakan untuk pemotong kuku dan bukannya

Kulit baby tersayang anda alergik dan mudah timbul ruam bernanah?

Penulis jemputan: Cloth Diaper Malaysia Kenapa perlu pakai cloth diaper? Mungkin ramai yang belum tahu. Cloth diaper adalah sangat sesuai bagi baby yang alergi terhadap pampers. Masa saya kecik-kecik dulu takde pakai pampers ni cuma pakai towel cotton yang dibuat barut dan diikat keliling. Selalunya barang-barang yang natural macam kain kapas takde nak memberikan tindakbalas

Rumah mainan kanak-kanak indoor untuk dijual online

Penulis jemputan: My Little Tots Ingat lagi dulu-dulu mana ada rumah mainan. Yang ada ialah main pondok-pondok kan. Ambil ranting kayu dan daun-daun guna imaginasi sendiri susun dan hasilkan ‘rumah’. Lepas tu main la masak-masak secara olok-olok haha…

Anda mengidam handbag coach ori tapi murah?

Anda peminat coach? Tapi belum merasa nak pakai coach? Tahukah anda? Henbeg coach ori yang dijual online adalah lebih murah dari yang dijual dibutik. Murah bukan bermakna murah sama harga dengan coach tiruan Korea. Tak sama ye. Coach ori ini dijual murah kerana ia tidak perlu sewa kedai jadi sebab itu dijual murah tapi masih

Cara tulis ayat iklan..Ramai tahu tapi tak buat

Ini cara paling mudah. Tak ada yang lebih mudah dari ini. Dan ia ayat iklan yang prospek suka baca…dan terpengaruh. Caranya ialah…… Berlakon jadi prospek. Saya beri contoh untuk mudah faham. Saya pernah jual macam-macam produk di FB (jersi, kasut, baju muslimah, t-shirt etc). Buat masa sekarang, saya jual cloth diaper (cd). (Alhamdulillah, baru je

Panduan memohon kerja sebagai jururawat di hospital kerajaan atau swasta

Kini panduan yang ditunggu ramai iaitu Panduan Kerjaya Jururawat telah siap diterbitkan. Ini merupakan panduan yang sangat berguna kepada bakal-bakal jururawat disana. Panduan ini yang sangat lengkap untuk mereka yang memilih jururawat sebagai kerjaya pilihan. Panduan ini penuh sarat dengan kandungan ilmu yang ingin disampaikan. Setahu saya tiada lagi panduan seumpama ini dipasaran diterbitkan.

Bagaimana nak dapatkan cloth diaper harga murah

Tujuan cloth diaper adalah untuk mengelakkan cari penggunaaan disposable diaper seperti pampers. Suaru waktu dahulu jika kita masih ingat sewaktu kita kecil, emak kita akan menggunakan kain lampin yang dilipat khas dan kemudian dengan menggunakan pin untuk lock lampin untuk dipakaikan kepada kita dimana waktu itu belum lagi ada pampers atau cloth diaper di kampung.

Mana nak beli stroller baby brand Malaysia yang harga lebih murah giler punya

Anda sedang mencari stroller bajet tetapi berkualiti tinggi? Stroller buatan Malaysia tidak kurang hebatnya jika nak dibandingkan dengan stroller buatan luar negara. Harga yang tinggi banyak sebabkan hasrat kita terbantut untuk membeli stroller buat baby yang tersayang. Anda perlu ketahui bahawa stroller buatan Malaysia tidak kurang kualitinya jika anda beli yang mahal sedikit (tapi still

Peranan ayat iklan power dalam promosi produk untuk hasilkan jualan

Terasa sukar untuk hasilkan jualan di facebook ? Jika ada terasa sukar ini bermaksud anda ada mengalami tanda-tanda prospek tak hiraukan promosi yang anda lakukan. Ayat promosi anda langsung tidak dapat menyentap emosi prospek. Anda harus segera perbaiki keadaan ini agar ianya tidak menjadi lebih teruk lagi. Anda sememangnya dalam keadaan kritikal jika hati anda

Samsung Galaxy Mega, 6.3 inch, White (Sprint)

Samsung 6.3 Mega Phone Description Combining the functionality of a smartphone with the viewing ease of a tablet, the Samsung Galaxy Mega for Sprint features the largest screen on any smartphone at 6. 3 inches — making it a breeze to share photos, videos, and games. Experience a smartphone that sits comfortably in your hand

DVD simple cara buat fb ads tapi sales power dengan harga murah

FB ads adalah Facebook ads yang merujuk kepada iklan berbayar di Facebook. Jika kita lihat di sebelah kanan akaun Facebook anda akan lihat banyak iklan yang tersusun dari atas ke bawah itu semuanya slot iklan berbayar. Posting biasa di wall atau timeline hanya rakan-rakan anda yang akan dapat melihat posting tersebut jika anda cuba mengiklan

Iklan percuma fb

Adalah menjadi lumrah kepada kita untuk mencari peluang untuk beriklan secara percuma atau paling tidak pun jika dapat mengiklan dengan harga yang paling murah. Mungkin ramai yang tidak sedar apabila anda mempunyai produk atau servis untuk ditawarkan kepada orang ramai maka apabila anda update status di Facebook berkenaan bisnes anda maka itu adalah dianggap iklan.
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com