Category: iklan online

Kos iklan mahal bila buat FB ads?

Ingatkan FB ads tu senang jer! Set dan letak duit .. bedesup sales masyukk. Bole tido tapi sales masuk waktu tido… kan. Nasib baik kalau tak tebako je duit gitu. Tak dinafikan ada ramai yang dah berjaya dengan FB ads cumanya keraknya agak tebal. Maksudnya sales tinggi la jugak tapi lepas tolak modal FB ads,

Citibank Payment Advice-BG_ED dari Lazada

Ini satu lagi program iklan buat duit apabila korang join Lazada. Eh, Lazada tu bukan ke jual barang je camner pulak bole ada iklan. Lazada ni bijak apabila dia buka pemasaran dan pengiklanan kepada agen-agen affiliate. Siapa yang ajak orang beliĀ  barang kat Lazada nanti korang dapat komisen. Lagi satu siapa yang memaparkan iklan dari

Mobicow sent you $8.06 USD

Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan. Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan. Amaun yang aku dapat purata macam tu la sebab ikut trafik blog. Spesel Mobicow ni macam adsense jugak cuma dah nama mobicow, iklan dia hanya keluar bagi yang browse blog aku guna smartphone.

Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook

Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook ada pelbagai cara mengikut kesesuaian peniaga dan kos. Masih ramai yang terkial-kial nak bisnes tetapi tidak mahir dalam memperkenalkan produk kepada umum. Pemasaran di Facebook merupakan satu skill yang patut dikuasai oleh peniaga. Khasnya bagi pemula bisnes yang baru nak bermula dengan kos yang terhad kita mesti kreatif untuk menonjolkan

Mesej iklan kepada prospek mesti sampai melebihi 7 kali

Bukan mudah nak buat iklan sebab tu kita ingat balik dulu-dulu la bila kita tengok tv best sangat sebab memang kalau ada cerita movie tu dia tayang tanpa gangguan. Lagi satu berita pun memang skema semua cerita pasal perkembangan semasa. Itu cerita dulu-dulu mungkin ramai yang dah lupa sebab dah terbiasa dengan situasi zaman sekarang.

Hadiah pemotong kuku Korea buat pemenang ayat promosi yang paling power

Berita gembira buat anda. Saya terfikir untuk buat satu peraduan membuat ayat promosi untuk satu produk ni yang saya memang tengah ada stok. Hadiahnya ialah satu pemotong kuku buatan Korea yea. Sebenarnya dulu saya ada pergi Korea dan beli beberapa souvenir antaranya adalah pemotong kuku. Lagipun ianya memang boleh digunakan untuk pemotong kuku dan bukannya

Kulit baby tersayang anda alergik dan mudah timbul ruam bernanah?

Penulis jemputan: Cloth Diaper Malaysia Kenapa perlu pakai cloth diaper? Mungkin ramai yang belum tahu. Cloth diaper adalah sangat sesuai bagi baby yang alergi terhadap pampers. Masa saya kecik-kecik dulu takde pakai pampers ni cuma pakai towel cotton yang dibuat barut dan diikat keliling. Selalunya barang-barang yang natural macam kain kapas takde nak memberikan tindakbalas

Anda mengidam handbag coach ori tapi murah?

Anda peminat coach? Tapi belum merasa nak pakai coach? Tahukah anda? Henbeg coach ori yang dijual online adalah lebih murah dari yang dijual dibutik. Murah bukan bermakna murah sama harga dengan coach tiruan Korea. Tak sama ye. Coach ori ini dijual murah kerana ia tidak perlu sewa kedai jadi sebab itu dijual murah tapi masih

Cara menulis ayat power untuk marketing yang power

Bagi yang tengah membaca post ini…saya tahu anda kekeringan idea nak tulis apa untuk promosikan bisnes anda. Skill menulis ni memang bukan semua orang ada. Kalau ada pun dia timbul tenggelam. Sekejap semangat nak tulis tu membara sangat. Ada masa-masa lain di sejuk beku…tahap ais kutub utara. huhu…inilah nasib namanya. Ibarat pujangga yang menunggu malam

Blog buat duit dengan Adsense

Kalau ada blog tapi berhabuk…rugi. Ada pelbagai program pengiklanan di alam maya ni yang anda boleh pasang agar trafik yang ada boleh menyumbang kepada ekonomi anda sekeluarga. Antara program pengiklanan yang masih utuh hingga sekarang ialah Google Adsense.

Panduan memohon kerja sebagai jururawat di hospital kerajaan atau swasta

Kini panduan yang ditunggu ramai iaitu Panduan Kerjaya Jururawat telah siap diterbitkan. Ini merupakan panduan yang sangat berguna kepada bakal-bakal jururawat disana. Panduan ini yang sangat lengkap untuk mereka yang memilih jururawat sebagai kerjaya pilihan. Panduan ini penuh sarat dengan kandungan ilmu yang ingin disampaikan. Setahu saya tiada lagi panduan seumpama ini dipasaran diterbitkan.

Ayat promosi jualan power berpengaruh tarik pelanggan

Menurut kajian, pelanggan lebih suka ayat promosi jualan yang memenuhi keperluan dan kehendak mereka atau lebih tepat yang menyelesaikan masalah mereka. 3 manfaat besar ayat jualan berpengaruh ke atas bisnes kita: 1) Tingkatkan jualan Ayat jualan berpengaruh adalah ayat jualan yang disukai pelanggan. Ayat jualan yang mampu mempengaruhi keputusan pelanggan supaya beli serta-merta. Lebih ramai

Cara promosi tarik perhatian pelanggan dengan ayat marketing power

Sudah tentu anda dah ada produk untuk dijual. Yang menjadi isunya sekarang ialah bagaimana nak jual produk tersebut, bukan? Bagi menyampaikan info berkenaan produk kepada pelanggan, anda perlu menyampaikannya dengan cara yang paling menarik dan berkesan agar pelanggan tertarik untuk mendapatkannya. Bagi tujuan itu maksud yang tersurat itu perlu di sampaikan sebaik mungkin dengan memerlukan

Peranan ayat iklan power dalam promosi produk untuk hasilkan jualan

Terasa sukar untuk hasilkan jualan di facebook ? Jika ada terasa sukar ini bermaksud anda ada mengalami tanda-tanda prospek tak hiraukan promosi yang anda lakukan. Ayat promosi anda langsung tidak dapat menyentap emosi prospek. Anda harus segera perbaiki keadaan ini agar ianya tidak menjadi lebih teruk lagi. Anda sememangnya dalam keadaan kritikal jika hati anda
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com