Jawatan kosong Bandar Seri Putra

Kerja kosong/Jawatan kosong. Tukang masak (western) Pembantu am Barista di Halal Mart and Cafe, Bandar Seri Putra (belakang Pizza Hut dan Speedmart) yang dimiliki oleh

Kelas Taekwondo Bandar Seri Putra

Pendaftaran  baru kelas taekwondo: Disember 2017 sehingga Januari 2018   Alamat: No 4-1, Jalan Seri Putra 1/4 Bandar Seri Putra 43000 Kajang Selangor   email:

Kos iklan mahal bila buat FB ads?

Ingatkan FB ads tu senang jer! Set dan letak duit .. bedesup sales masyukk. Bole tido tapi sales masuk waktu tido... kan. Nasib baik kalau

Mobicow sent you $8.06 USD

Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan. Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan. Amaun yang aku

Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook

Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook ada pelbagai cara mengikut kesesuaian peniaga dan kos. Masih ramai yang terkial-kial nak bisnes tetapi tidak mahir dalam memperkenalkan produk

Rimas nak hilangkan jerawat seawal 7 hari?

Anda dah naik rimas? Jenuh mencuba pelbagai produk? Janji-janji banyak ditaburkan tapi masih tak ada yang serasi? Selalu membayangkan kulit yang cantik, bersih dan sihat?

Blog buat duit dengan Adsense

Kalau ada blog tapi berhabuk...rugi. Ada pelbagai program pengiklanan di alam maya ni yang anda boleh pasang agar trafik yang ada boleh menyumbang kepada ekonomi

Iklan percuma fb

Adalah menjadi lumrah kepada kita untuk mencari peluang untuk beriklan secara percuma atau paling tidak pun jika dapat mengiklan dengan harga yang paling murah. Mungkin

Iklan percuma setahun untuk bisnes kecil

Saya baru dimaklumkan oleh satu agen pengiklanan tentang peluang untuk bisnes kecil mendedahkan perniagaan mereka ke khalayak yang lebih luas. Pemilik perniagaan diberi tempoh percubaan

Cara nak naikkan like page

Cara nak naikkan like page ada beberapa cara: 1. Update status selalu - orang akan like jika produk dan info yang anda pos menarik tanpa