Category Archives: iklan online


Ini satu lagi program iklan buat duit apabila korang join Lazada. Eh, Lazada tu bukan ke jual barang je camner pulak bole ada iklan. Lazada ni bijak apabila dia buka pemasaran dan pengiklanan kepada agen-agen affiliate. Siapa yang ajak orang Read more…


Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan. Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan. Amaun yang aku dapat purata macam tu la sebab ikut trafik blog. Spesel Mobicow ni macam adsense jugak Read more…


Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook ada pelbagai cara mengikut kesesuaian peniaga dan kos. Masih ramai yang terkial-kial nak bisnes tetapi tidak mahir dalam memperkenalkan produk kepada umum. Pemasaran di Facebook merupakan satu skill yang patut dikuasai oleh peniaga. Khasnya bagi Read more…


Bukan mudah nak buat iklan sebab tu kita ingat balik dulu-dulu la bila kita tengok tv best sangat sebab memang kalau ada cerita movie tu dia tayang tanpa gangguan. Lagi satu berita pun memang skema semua cerita pasal perkembangan semasa. Read more…


Ini bukan sebuah al-kisah yang aneh. Cuma anda yang tak ikut perkembangan memang tak tahu rahsia underground ni. Rata-rata orang ingat menjual ni macam kacang je. Ada barang, ada pembeli, jual lah kan. Tapi kan tak semudah tu. Kalau ye, Read more…


Berita gembira buat anda. Saya terfikir untuk buat satu peraduan membuat ayat promosi untuk satu produk ni yang saya memang tengah ada stok. Hadiahnya ialah satu pemotong kuku buatan Korea yea. Sebenarnya dulu saya ada pergi Korea dan beli beberapa Read more…


Penulis jemputan: Cloth Diaper Malaysia Kenapa perlu pakai cloth diaper? Mungkin ramai yang belum tahu. Cloth diaper adalah sangat sesuai bagi baby yang alergi terhadap pampers. Masa saya kecik-kecik dulu takde pakai pampers ni cuma pakai towel cotton yang dibuat Read more…


Penulis jemputan: DreamShop Anda mencari baju kanak-kanak online? Nak yang harga patut dan tetap berkualiti? Kami permudahkan untuk anda. Pilih baju seluar yang anda mahu di sini, dan kami hantar delivery. Anda rasa produk kami mahal?


Penulis jemputan: Lestary Design Exclusive (LDE) Anda minat shawl halfmoon? Ejen bagi jenama baru shawl halfmoon LDE seramai 30 orang sedang dicari. Tempat adalah terhad. Modal hanya RM200 sahaja. Tiada GST dikenakan. Tudung Percuma akan diberikan sebagai penghargaan. Apa yang Read more…


Penulis jemputan: BS Boutique Anda masih menggunakan camera 360 untuk nampak cantik dan sempurna di alam maya? Runsing dgn masalah kulit wajah? Kusam dan parut jerawat jelas kelihatan?! TRANFORMASI KAN KULIT ANDA HARINI ! Jangan banyak fikir nanti nyesal lambat Read more…


Anda dah naik rimas? Jenuh mencuba pelbagai produk? Janji-janji banyak ditaburkan tapi masih tak ada yang serasi? Selalu membayangkan kulit yang cantik, bersih dan sihat? Kenapa tak cuba teknologi serum.


Anda peminat coach? Tapi belum merasa nak pakai coach? Tahukah anda? Henbeg coach ori yang dijual online adalah lebih murah dari yang dijual dibutik. Murah bukan bermakna murah sama harga dengan coach tiruan Korea. Tak sama ye. Coach ori ini Read more…


Sah! Memang jimat ruang but kereta. Stroller ringan. Lipat payung. Menguncup bila di lipat. Smooth. Roda pusing lancar. Pemerhatian saya bila ciri-ciri di atas ada pada satu-satu stroller, baby yang berat dalam stroller akan terasa ringan sewaktu kita menolaknya untuk Read more…


Bagi yang tengah membaca post ini…saya tahu anda kekeringan idea nak tulis apa untuk promosikan bisnes anda. Skill menulis ni memang bukan semua orang ada. Kalau ada pun dia timbul tenggelam. Sekejap semangat nak tulis tu membara sangat. Ada masa-masa Read more…


Alhamdulillah. Tak ingat ini komisen affiliate dari Ashadee.com yang ke berapa. Tapi komisen ini adalah datang dari jualan produk fizikal.  

FREE Download!

Nak RAHSIA Berniaga di FB?
>>KLIK SINI!<<

Sadaqah tanda syukur

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com