Category Archives: iklan


Mobicow ni selalu hantar email setiap pertengahan bulan. Setakat ni belum pernah miss hantar duit masuk ke paypal aku tiap tengah bulan. Amaun yang aku dapat purata macam tu la sebab ikut trafik blog. Spesel Mobicow ni macam adsense jugak Read more…


Kaedah mengiklankan perniagaan di Facebook ada pelbagai cara mengikut kesesuaian peniaga dan kos. Masih ramai yang terkial-kial nak bisnes tetapi tidak mahir dalam memperkenalkan produk kepada umum. Pemasaran di Facebook merupakan satu skill yang patut dikuasai oleh peniaga. Khasnya bagi Read more…


Bukan mudah nak buat iklan sebab tu kita ingat balik dulu-dulu la bila kita tengok tv best sangat sebab memang kalau ada cerita movie tu dia tayang tanpa gangguan. Lagi satu berita pun memang skema semua cerita pasal perkembangan semasa. Read more…


Berita gembira buat anda. Saya terfikir untuk buat satu peraduan membuat ayat promosi untuk satu produk ni yang saya memang tengah ada stok. Hadiahnya ialah satu pemotong kuku buatan Korea yea. Sebenarnya dulu saya ada pergi Korea dan beli beberapa Read more…


Penulis jemputan: Cloth Diaper Malaysia Kenapa perlu pakai cloth diaper? Mungkin ramai yang belum tahu. Cloth diaper adalah sangat sesuai bagi baby yang alergi terhadap pampers. Masa saya kecik-kecik dulu takde pakai pampers ni cuma pakai towel cotton yang dibuat Read more…


Penulis jemputan: My Little Tots Ingat lagi dulu-dulu mana ada rumah mainan. Yang ada ialah main pondok-pondok kan. Ambil ranting kayu dan daun-daun guna imaginasi sendiri susun dan hasilkan ‘rumah’. Lepas tu main la masak-masak secara olok-olok haha…


Berminat ke? Hubungi je 012-6675039. Kerja adalah sebagai teacher daycare – tidak perlu mengajar. Waktu operasi tadika: Isnin – Jumaat Pagi – belajar, 8 am hingga 12 tengahari


Penulis jemputan: Adinsa Sudah pasti anda ini adalah peminat tegar stroller baby Quinny Zapp Extra. Dah nak pakai stroller sangat tapi sukar cari stok?


Anda peminat coach? Tapi belum merasa nak pakai coach? Tahukah anda? Henbeg coach ori yang dijual online adalah lebih murah dari yang dijual dibutik. Murah bukan bermakna murah sama harga dengan coach tiruan Korea. Tak sama ye. Coach ori ini Read more…


Sah! Memang jimat ruang but kereta. Stroller ringan. Lipat payung. Menguncup bila di lipat. Smooth. Roda pusing lancar. Pemerhatian saya bila ciri-ciri di atas ada pada satu-satu stroller, baby yang berat dalam stroller akan terasa ringan sewaktu kita menolaknya untuk Read more…


Saya tak pernah jumpa dengan owner pusat ini. Nama beliau Amar Mardiah. Hanya bersembang melalui emel sahaja kerana beliau adalah follower newsletter blog ini. Waktu itu borak berkenaan kaedah promosi bisnes yang sesuai. Saya lihat waktu itu beliau ada fanpage Read more…


Pernah dengar tentang Cookies Galleta tak? Kalau belum ini sedikit maklumat tentang jenama Galleta. Galleta dalam bahasa Sepanyol bermaksud kecil, rata, baked treat cookies selalunya mengandungi tepung, telur, gula, dan samada mentega atau minyak masak, dan kadangkala diletakkan bahan sampingan Read more…


Bukan skim cepat kaya. Macam adsense tapi bukan. Komisen di beri setiap kali impression.


Ini cara paling mudah. Tak ada yang lebih mudah dari ini. Dan ia ayat iklan yang prospek suka baca…dan terpengaruh. Caranya ialah…… Berlakon jadi prospek. Saya beri contoh untuk mudah faham. Saya pernah jual macam-macam produk di FB (jersi, kasut, Read more…


Mahukah anda bekerja sebagai seorang IT Consultant? Apa syarat-syaratnya? Tidak perlukan modal Tidak perlu kemahiran Tidak perlu bakat Hanya perlu hati yang kental Berapa gajinya?

Subscribe to Sembang Blogger

Klik sini!

Sadaqah tanda syukur

Archives

Nuffnang

Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com