No Image

Trampolining is good for children

October 22, 2017 adinsa 0

Trampolining can influence child’s academic success. The trampoline is one of the most helpful training devices for co-ordination and muscle control. Many authorities recognize that […]

No Image

Kitaran haid tak teratur?

October 1, 2017 adinsa 0

Kitaran haid teratur adalah disebakan oleh keseimbangan hormon yang terganggu. Secara normal haid datang dan mengeluarkan darah kotor yang ada dalam badan. Oleh yang demikian […]

No Image

Kebaikan ESP Shaklee

September 28, 2017 adinsa 0

Dalam memilih sesuatu produk untuk diamalkan, kandungan produk perlu dititikberatkan. Kenapa ESP diminat ramai? Semuanya kerana 9 asid amino perlu yang ada dalam ESP. Tahu tak, dalam otot, […]

No Image

Bayi kembung?

September 24, 2017 adinsa 0

Ada satu petua ni. Petua orang tua-tua. Selalunya dulu-dulu macam-macam cara nak bagi baby tak kembung. Lepas mandi tu ada yang sapu minyak yuyi. Bila […]

No Image

Makanan bayi 0-6 bulan

September 17, 2017 adinsa 0

Panduan bagi mak-mak baru dan bakal-bakal mak yang belum buat research. Sibuk sangat. Tak sempat agaknya. Nasib baik sempat Google kan. Jangan risau, panduan ini […]

No Image

Kebaikan Shaklee ESP

August 22, 2017 adinsa 0

Kebaikan Shaklee ESP ada banyak: 1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara […]

No Image

Kebaikan Shaklee Omega Guard

August 22, 2017 adinsa 0

Khasiat Omega Guard . 1) “EPA” membantu mengelakkan pembekuan xarah maka dapat mengelakkan masalah strok dan salur darah tersumbat 2) Bantu kurangkan risiko penyakit jantung […]

No Image

Shaklee Vivix Peneman Berpantang Kali Ini

August 15, 2017 adinsa 0

Alhamdulillah dah nak sampai penghujung berpantang.. Lagi 2 hari cukup 45 days..syukur Perang emosi..perang badan penat..mental pun sama..ragam anak-anak..persekitaran.. Paling takut perang diri sendiri..bila bdn […]

No Image

Tips hilangkan kuning bayi

July 11, 2017 adinsa 0

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi mummy dikurniakan baby keempat … baby girl. Comei gitu. Apa yang mummy nak kongsikan kat sini ialah bila dah sampai […]

No Image

Harga diskaun ahli Shaklee

June 4, 2017 adinsa 0

Assalamualaikum wbt, Mummy nak bagitau yang kita boleh sebenarnya dapat Shaklee harga diskaun. Tak ramai yang sedar sebab ramai yang beli tanpa banyak soal sebab […]

No Image

Set kesuburan Shaklee suami isteri

June 3, 2017 adinsa 0

Set kesuburan Shaklee adalah gabungan beberapa  vitamin penting yang berfungsi untuk menambah kesuburan suami isteri dan sekaligus meningkatkan tahap peratusan kehamilan dan kebolehan untuk mengandung. […]