Category: drop ship

Mahu bisnes dropship tudung carilah supplier yang reliable

Memandangkan tudung ni bisnes evergreen so nak tulis sikit. Dah banyak orang bisnes tudung tapi lebih ramai orang lain nak join sekali mungkin sebab pasaran yang luas dan tidak saturated. Supplier tudung dan shawl ada banyak, Tapi nak cerita supplier tudung online. Maksudnya kita boleh buat order online. Dulu mungkin kita biasa dengar tentang pemborong

Macamana nak mulakan dropship online

Saya menerima pertanyaan. Ada yang PM tanya baru nak start jadi dropship online. Antara penghalang utama ialah macamana mana nak mulakan. Contohnya macam ayat atau cara mempromosi. Katanya takut takde pelanggan. Ada tak yang nak tahu apa jawapan yang dia terima melalui PM? Pertama kali kita mesti fikir positif. Bila sebut takde pelanggan itu dah

Bagaimana nak import barang murah dari China dengan cara yang mudah?

Bagi anda yang betul betul newbie dan masih ada rasa takut nak import barang dari luar khasnya China tahu ke bahwa sudah beribu ribu orang import barang China dan mendapat keuntungan. Adakah anda masih mahu tunggu dan lihat je? Sudah tentu tidak kan! Dulu apabila cakap pasal nak import kita mesti bayangkan nak kena ada
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com