Bagaimana dropship nak tarik ejen

Memang bertuah jadi ejen dropship sebab produk dah ada owner sediakan dan kadang jadi ejen pun percuma. Prestasi ejen ke ejen pulak beza. Produk tak…

Contoh ayat promosi produk Shaklee

¬†Jika korang selalu beritahu boleh beli produk Shaklee dekat wall, cara update status Shaklee tu boleh dipanggil spam (hard sell). Boleh diperbaiki. update status dengan…

Ayat promosi iklan produk tak menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat promosi ialah keupayaan untuk tarik perhatian. Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai. Jadi usahalah macam mana pun, tarik…

Ayat power untuk promosi produk

Ayat power untuk promosi produk ialah ayat iklan yang apabila pelanggan baca dan dia rasakan iklan itu ditujukan kepada dia. Itulah dianya ayat power. Bukan…

Skrip close sale yang berkesan

Antara beberapa sebab kenapa close sale boleh berjaya. Anda boleh gunakan bahasa pelanggan semasa membuat close sale. Tidak semestinya menggunakan bahasa formal sepanjang masa. Ini…