Category: bisnes borong

Kos pergi ke China untuk memborong barang bisnes

Apabila korang nak mula bisnes borong barang China mestilah masukkan kos sekali kos perjalanan untuk survey-survey dulu kat China. Itu belum masuk lagi kos beli barang yang nak dibuat bisnes tu lagi. Tujuan survey-survey tu adalah untuk: Pastikan supplier tip top Elakkan dari supplier penipu Cek produk borong samada berkualiti Tengok sendiri kilang ujud atau

Cara mudah import barang dari China ke Malaysia

Sekarang semuanya made in china. Dulu orang kata barang china takde kualiti tapi sekarang banyak syarikat telah memindahkan operasi pembuatan ke china jadi persaingan menjadi semakin sengit dan ini menjadikan china sebuah negara pembuat yang perlu memenuhi kualiti pembuatan yang ditetapkan oleh syarikat pelabur dari seluruh dunia dan menghasilkan barang China murah. Jadi tidak hairan

Bisnes online paling laris 2016

Ramai yang tertanya-tanya apa bisnes online yang paling laris pada tahun 2016. Sebabnya ialah anda nak start bisnes tahun 2017 kan dan tak pasti apa nak dijual. Tak semestinya anda nak follow bisnes online paling laris tu dan fikir anda juga boleh sukses dengan bisnes yang sama. Nak tahu tak kenapa? Setiap orang ada kesesuaian

Side income senang dengan bisnes borong China online

Caranya ialah yang lain dan tak bukan side income dariĀ  internet! Ya, Internet. Memang amat mudah sekali dilakukan. Mesti anda tanya saya balik, kenapa mesti internet? Bukan teknik lain lebih straight forward ke? Internet-internet ni bukan susah ke? Baiklah, banyak kelebihannya kita buat duit pakai internet ini berbanding cara-cara yang lain. Berikut antara kelebihan-kelebihan yang

Bisnes borong China online bisnes internet senang, mudah dan cepat untung!

Tentu anda sendiri sudah pun mula tahu akan kebaikan bisnes internet ni. Silap-silap, anda telah menghabiskan masa cuba mencari bisnes internet yang boleh anda cuba. Bisnes internet ada bermacam-macam, dari buat blog, sampailah buat facebook page buat dropship. Bahkan saya sendiri pernah terbaca panduan 100 model bisnes internet! 100 tu, banyaknya. Mana satu yang terbaik?

Mudahnya cara borong barang China online

Anda mungkin masih tercari-cari bagaimana mahu memulakan bisnes borong China online anda. Silap-silap, anda telah mula menjual, tetapi tidak banyak kejayaan. Tetapi saya yakin, panduan ini akan membantu membimbing anda untuk mula menceburi bisnes borong online dengan lebih serius. Berikut adalah serba-sedikit penerangan ringkas tentang panduan ini: Sebuah panduan cukup lengkap bagaimana anda boleh bermula

Cara beli barang borong murah online dari China ke Malaysia

Post ini saya tujukan hanya untuk yang belum mula. Masih ada rasa takut dan tak yakin. Tapi hati sangat nak berbisnes. Baru-baru ini saya ada pm seseorang di fb. Beliau ni otai bisnes borong China online. Kebetulan saya ada fanpage produk baby tapi dah lama tak ambil stok tapi page ini saya tetap maintain aktif

Peluang berniaga borong barang China online kecil-kecilan

Nak mula bisnes tapi tak tahu? Untuk mula bisnes mesti ada beberapa step. Ini perkara asas yang semua orang mesti tau. Nak mula tak semestinya besar. Start dengan yang kecil-kecil dulu. Rasa boleh handel dan ada rasa potensi besar baru go next step. Ok bila nak buat sesuatu kena tanya diri sendiri. Kenapa nak berniaga?

Bagaimana nak import barang murah dari China dengan cara yang mudah?

Bagi anda yang betul betul newbie dan masih ada rasa takut nak import barang dari luar khasnya China tahu ke bahwa sudah beribu ribu orang import barang China dan mendapat keuntungan. Adakah anda masih mahu tunggu dan lihat je? Sudah tentu tidak kan! Dulu apabila cakap pasal nak import kita mesti bayangkan nak kena ada

Nak jual apa yang laku untuk bisnes?

Ada banyak sebab kenapa nak jual apa yang laku. Kalau tak laku buat apa nak jual. Menghabihkan boreh je! Bukan macam tu … Sebenarnya ada sebab yang kukuh kenapa nak jual produk laku, Sebabnya produk laku bermaksud produk tersebut ada market dan ada permintaan. Dalam hal ini pelanggan tengah menunggu dan tinggal dan nak ngap

Betul ke borong barang China boleh dapat harga murah?

Jawapan kepada soalan betul ke borong barang China boleh dapat harga murah boleh jadi betul dan salah. Kenapa macam tu pulak? Tak payah pergi China pun boleh tahu. Lihat sahaja barang yang dijual kat Malaysia ni sendiri. Pergi Tesco harga lain. Pergi Giant harga lain. Pergi Speedmart 99 pun harga lain la pulak. Jadi jika
Popup Dialog Box Powered By : XYZScripts.com