Borong barang China online dari 1688.com

Borong barang dari china online sudah tidak menjadi pelik lagi sekarang oleh kerana kecanggihan teknologi masakini. Berbanding dahulu borong dari China memerlukan kita untuk ke sana untuk mendapatkan barang bagi dibawa balik. Jika kita pernah dengar mengenai Jack Ma, beliau merupakan pelopor bisnes internet yang membantu perusahaan kecil di China untuk memasarkan produk mereka ke…

Borong China 1688

Apa Borong China 1688 ni? Kalau nak tahu inilah lubuk baru untuk dapatkan supply barang dari China dengan harga murah dan berbaloi. Pada sesiapa yang dah biasa buat trading tu tentu dah berurusan dengan alibaba, aliexpress, Taobao dan bermacam lagilah website borong China ni. Tapi kali ni ada satu lagi lubuk baru yang anda mesti…

Peluang perniagaan bulan puasa Ramadhan

Sedar atau tidak… kini, hanya tinggal lebih kurang 50 hari sahaja lagi untuk kita sampai ke bulan Ramadhan! Bulan yang penuh barakah yang sentiasa dinanti-nantikan oleh semua umat islam. Seperti biasa, apabila tibanya bulan ramadhan… mood berbelanja masyarakat akan berubah. Masyarakat lebih banyak berbelanja kepada barang-barang berbentuk makanan dan juga barang-barang yang berkaitan dengan hari…

Kos pergi ke China untuk memborong barang bisnes

Apabila korang nak mula bisnes borong barang China mestilah masukkan kos sekali kos perjalanan untuk survey-survey dulu kat China. Itu belum masuk lagi kos beli barang yang nak dibuat bisnes tu lagi. Tujuan survey-survey tu adalah untuk: Pastikan supplier tip top Elakkan dari supplier penipu Cek produk borong samada berkualiti Tengok sendiri kilang ujud atau…