Bila tak ada idea nak tulis blog

Momennya sudah tiba ha ha ha. Aha momen bila idea tak kunjung tiba. Sebab itu yang terbaek bila nak tulis blog ialah masa idea tiba-tiba…

On page seo yang mudah nak buat

Seo ialah kriteria penting blogger nak tarik trafik. Kebetulan aku tulis post ni lepas tengok trafik blog ni drop haritu. Tak tahu apa sebab. Sebenarnya…

Cara Buat Blog Sendiri

Tak ramai yang tahu cara bina blog sendiri. Sebenarnya mudah sahaja caranya. Tak payah pening kepala. Cuma ramai yang tidak berani nak melabur kerana takut…

Cari duit berblog dengan pasang iklan

Tulis blog isu semasa lebih mudah. Ya, isu semasa dan kuncinya di sini adalah cepat update. Berita boleh dicedok dari Utusan, Sinar Harian, Metro dan…

Cara nak buat blog untuk jual online

Blog adalah cara promosi produk feveret saya. Anda bagaimana? Dari survey saya dapati ramai yang lebih suka fb untuk buat promosi. Ini kerana ianya media…

Domain oh domain…blog oh blog

Ini kisah flashback sesuai bagi mereka yang belum ada blog. Waktu tu baru balik bengkel IM ternama cerita pasal buat duit dengan autoresponder. Rupanya autoresponder…