Cara promosi produk dengan gambar
Dalam post sebelumnya telah ditekankan kepentingan ayat promosi dalam menjual produk. Kali ini pula ingin saya nak nyatakan tentang kepentingan gambar dalam menarik pelanggan untuk membeli.

Cuba anda bandingkan post fb yang anda buat penuh dengan teks dengan fan page yang penuh sarat gambar-gambar.

Manakah yang lebih menarik?

Anda sudah tahu jawapannya!

Tentulah gambar yang lebih menarik.

Bagi menambahkan impak untuk menarik perhatian pelanggan, elok jika diletakkan teks ayat promosi yang power. Anda boleh nilaikan gambar-gambar menjual dengan lihat fanpage orang lain yang berjaya.

gambar promosi
contoh gambar promosi

Namun jika ingin melihat kepada koleksi contoh promosi gambar-gambar iklan yang telah digunakan dan terbukti berjaya, bolehlah anda copy & paste sahaja.

[PERHATIAN!] Nak Contoh Ayat Jualan FB dan Instagram SEGERA? Hanya COPY, ADJUST & PASTE Ayat Jualan Ini untuk Mula Promote Produk dan Servis Anda HARI INI! ---> Apply Template Ayat Jualan Ini di Akaun FB Profile / FB Group / Instagram Anda SEKARANG dan Lihatlah Bagaimana Hasilnya!

About Azam Mohd 699 Articles
Penulis blog merupakan blogger sambilan. Blog ini juga menerima artikel dari penulis luar yang ingin menunjukkan bakat atau ingin memasarkan produk dan servis masing-masing di blog ini secara PERCUMA sebagai aktiviti CSR dan dakwah. Sila hubungi penulis jika berminat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*