Cara promosi affiliate link di facebook

KONSISTEN adalah kunci utama KEJAYAAN AFFILIATERS! Ini ada cerita dari seorang IM yang terkenal.

“Masa saya mula-mula buat bisnes affiliate ni, selepas promote jer saya asyik refresh sahaja dengan harapan agar ada sales sebaik sahaja saya lakukan promosi tersebut. Siapa TAKNAK…betul tak?

Kemudian saya bandingkan pula usaha CIPUT saya tu dengan beberapa orang affiliate newbie yang baru sahaja start ketika itu…

Apa yang mereka lakukan adalah sentiasa membuat promosi setiap hari! Satu hari mereka cuma ambil 20-30 minit sahaja dari masa mereka untuk promosikan link affiliate mereka ini.

Saya pula…dah berhenti promosi dah pada masa tu dan saya asyik merungut jerr “huh susah la bisnes affiliate ni, promote tapi takde apa2 pun”…itu lah saya dahulu

Saya terus BERHENTI selepas hanya beberapa kali sahaja promosi (tak sampai 5 kali kot)

Namun begitu, saya perhatikan MAMAT newbie konsisten jer promote link affiliate di wall beliau dan akhirnya berjaya menghasilkan beberapa SALES dari link affiliate beliau.

KUNCI UTAMA kejayaan beliau adalah promosi…promosi…promosi! Ianya di lakukan secara konsisten.

Jadi, untuk anda juga BERJAYA hasilkan pendapatan melalaui affiliate, anda mestilah lakukan perkara yang sama! PROMOSI…PROMOSI…PROMOSI…”

Anda masih lagi tak clear bagaimana caranya nak promosi affiliate? Dapatkan penerangan lanjut dan detail sekarang.

Nak tahu klik sini —> Cara Pakar Promosi Affiliate

1 thought on “Cara promosi affiliate link di facebook”

  1. Salam kenal,

    Bagus juga, tapi saya lebih suka promosi di FB pakai Tool FB Group Domination lebih praktis, karena iklan akan tersebar ke semua group difacebook hanya dalam hitungan menit, sehingga kemungkinan terjadinya penjualan lebih tinggi. Tool ini memiliki kemampuan auto join group sehingga tidak perlu join secara manual, dan dapat memilah group apa saja yag sesuai dengan produk yang akan diiklankan disana.

    Sekarang penjual FB Group Domination sedang mengadakan promo akhir tahun dan memberikan potongan yang lumayan besar untuk pembelian dibulan ini. Ditambah lagi, saya sebagai affiliasinya memberikan bonus pulsa gratis untuk setiap pembeli yang melalui link saya. Jadi buat teman-teman yang mau beli tool tersebut, sekarang saat yang tepat untuk melakukannya.

    Informasi lengkap lihat di blog saya: ghoefron.blogspot.com/2013/12/pasang-iklan-di-facebook-gratis-tanpa-kartu-kredit.html

    Sekali lagi saya mohon maaf karena telah numpang promosi di blog ini 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *