Cara beli barang borong murah online dari China ke Malaysia

Beli Barang China

Post ini saya tujukan hanya untuk yang belum mula.

Masih ada rasa takut dan tak yakin.

Tapi hati sangat nak berbisnes.

Baru-baru ini saya ada pm seseorang di fb.

Beliau ni otai bisnes borong China online.

Kebetulan saya ada fanpage produk baby tapi dah lama tak ambil stok tapi page ini saya tetap maintain aktif dengan post gambar-gambar supaya ia kekal reaktif.

Ini adalah kerana susah sangat nak dapat stok yang murah.

Last stok tu ialah sebab ada orang request order dari pemborong tapi tak jadi ambil, deposit pun tak letak. Rezeki saya pemborong let go murah nak clear stok.

So, saya tanya ota ni agak-agak boleh ke dapat produk baby yang saya nak dari website borong China online.

Dia pun pm balik dengan screenshot gambar produk baby yang saya maksudkan siap dengan harga borong.

Lepas tu dia tambah lagi dia kata kalau rajin korek-korek lagi boleh dapat harga murah lagi ni. Owh memang saya betul-betul teruja bila dia bagitau rahsia ni. Bolehlah saya borong nanti.

Ada lagi satu tip penting otai ni bagitau, apa-apa hal order satu atau dua unit dulu sebab kita kena nilai produk tu ok atau tidak menepati kehendak kita.

Kalau murah tapi produk cikai pun tak jadi juga.

Website borong China online tu bukan jual barang baby je malah banyak lagi produk-produk yang biasa dan luarbiasa yang tak ada dalam Malaysia dengan harga borong (kenala pandai korek).

Tu je lah nak citer untung bagi yang nak buat trading. Import dan jual balik. Tak perlu pergi kastam ya. Barang dipos ke pintu rumah dari China.

Kalau nak beli untuk kegunaan sendiri pun boleh juga.

Cuma perlu belajar tips bagaimana nak dapat korek pembekal harga murah dan pada masa yang sama barang tetap berkualiti.

Nampak mudah tapi jangan sampai kena tipu.

Jadi berhati-hatilah.

Cara beli barang borong murah online dari China ke Malaysia

Untuk pesan barang borong China ke Malaysia silakan hubungi kami di http://affiliatesecretfornewbie.com/supply-harga-borong/

2 thoughts on “Cara beli barang borong murah online dari China ke Malaysia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *