Buat duit dengan berniaga di facebook dari kosong

Saya ingin kongsikan sebuah cerita inspirasi yang terjadi kepada salah seorang peserta program Seminar Facebook Power oleh Saudara Ammar Zahar. Ianya kisah benar yang dialami oleh seorang cikgu sekolah rendah.

Sebelum ketahui cara sebenar untuk berniaga di Facebook, Cikgu ni tak pandai menggunakan Facebook untuk buat duit.

Sama seperti kebanyakan orang lain, dia hanya menganggap Facebook sebagai medium komunikasi saja. Tapi itu semua berubah setelah cikgu ni hadir ke Seminar Facebook Power.

Daripada seorang yang hanya pandai mengajar di sekolah rendah, kini dah pun berjaya menjana pendapatan sehingga RM 15,000 seminggu secara sambilan sahaja.

“Apa RAHSIA cikgu?”

1. Belajar dari orang yang betul untuk buat duit di Internet. Seminar Facebook Power menunjukkan cara yang sebenar kepada beliau untuk buat bisnes di Facebook.

2. Mempunyai tempat rujukan. Selepas belajar, Seminar Facebook Power sedia menjadi tempat rujukan dia untuk lebih maju lagi.

3. Motivasi dari cikgu itu sendiri. Tanpa keinginan dan kemahuan yang kuat serta usaha dari dia, kejayaan juga tidak akan hadir.

Sekarang ni nak tanya..

SIAPA NAK kalau di berikan panduan untuk buat duit di Facebook cara yang sama diberikan kepada cikgu ni?

Dari kosong, anda juga boleh dapat sehingga RM 15,000 seminggu!

Semua tu TAK MUSTAHIL!!

Seminar Facebook Power sedia membantu, berkongsi ilmu, dan memberi sokongan selepas belajar jika anda betul-betul mahukannya.

Cara bermula??

Langkah pertama, anda perlu hadir ke Seminar Facebook Power yang terakhir tahun ini. Ingat, TEMPAT ADALAH SANGAT TERHAD!

MAAF! TAWARAN INI TELAH HABIS DAN DITUTUP.

———————————

Anda boleh belajar fb marketing dengan download ebook percuma.

Klik sini —> Belajar Pemasaran Facebook

pemasaran fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *