Ayat power untuk facebook agar status fesbuk jadi viral

Kadangkala kita tidak sedar yang post dibuat di FB tiba tiba jadi viral atau reach mencapai angka ribuan tanpa kita jangkakan.

Antara faktor yang menjadikannya viral tanpa kita sedari adalah:

1. Gambar yang menarik

2. Video yang berinfo

3. Ayat yang power

4. Pelbagai faktor lagi

Anda perlu buka akaun fb anda dan kaji semula semua post yang anda buat di FB dan buat reverse engineering supaya anda dapat ulangi post post yang viral dengan menggunakan ayat power untuk facebook.

Dengan sedikit research dan ketelitian in shaa Allah usaha anda tidak akan sia-sia.

Anda perlukan contoh ayat power untuk facebook anda boleh dapatkannya dengan mempelajari ayat power untuk anda gunakan di facebook.

Nak tahu ayat power macam mana yang berkesan?

Ayat power yang berkesan ialah dengan apabila terdapat banyak komen dan respon. Perasan kan bila ada masa tu tiba-tiba ramai yang komen berjela-jela walhal kita pun post sempoi masa tu tak harapkan apa-apa dan tak menjual pun.

Ayat sebegini format dia anda boleh ulang pakai tapi tukar dengan perkataan lain agar ianya tek jemu dibaca.

Anda promosi produk di FB?

Nak tahu cara guna ayat power untuk kesan viral yang power?

Klik sini ketahui teknik hasilkan ayat promosi POWER!

4 thoughts on “Ayat power untuk facebook agar status fesbuk jadi viral”

  1. Satu lagi cara adalah tag fanpage sendiri di setiap post. Amat berkesan, terutamanya untuk naikkan TAT. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *