Harga stroller baby murah di Malaysia bawah RM300

Nak stroller harga murah? Lazada lah tempatnya. Lazada jual banyak brand dan banyak pilihan dari segi kualiti mengikut kemampuan pembeli. Jadi dengan hanya satu tempat anda boleh buat survey dan pilih mana yang berkenan dihati mengikut bajet yang anda mampu. Masih tak percaya? Saya akan senaraikan semua stroller murah yang anda boleh dapat dengan harga…

Bagaimana nak tambah follower Instagram untuk bisnes

Sekarang ni, instagram memang sedang hot! Sudah ramai yang mula buat jualan “meletup-letup” di instagram! Salah seorang daripanya, Tuan Nigel Ong! Dulu… dia banyak jual barang-barang yang dia borong dari china secara online di Facebook. Tapi sekarang, banyak jualannya diperolehi dari instagram pula. Dalam masa yang sama, ramai juga yang bertanya kepada beliau, bagaimana beliau…

Cara nak promosi barang di Instagram

Mungkin anda tercari-cari platform terbaik untuk mempromosikan barang niaga. Bagi sesetengah orang, Instagram adalah salah satu platform terbaik sekiranya berminat untuk membuat iklan secara percuma, mudah dan hotselling. Instagram tidak terlalu terikat dengan rules seperti di FB. Lebih mudah untuk anda jana followers. Berikut adalah turutan kerjanya. –> Ramai followers –> Ramai nampak iklan anda…

Strategi untuk menguntungkan pelaburan emas

Sedikit perkongsian. Moga ada manfaatnya. Jangan cuba berdagang dengan pasaran. Ya, ramai yang nak cepat kaya jadi jutawan emas segera sanggup bergolok bergadai mengambil risiko main emas macam main saham lepas tu masuk Ar Rahnu bagai sebab nak kejar untung. Jangan. Sebaliknya saya sarankan program pengumpulan bulanan atau mingguan jika mampu (hari-hari pun boleh beli…