Anda ada masalah bagaimana nak jual Shaklee di Instagram?

Anda pakai smartphone?

Hanya pandai posting gambar?

Lidah kelu nak berkata-kata?

Tangan pula gigil nak menaip perkataan?

Sememangnya susah betul nak buat marketing kan.

Sekarang ni persaingan makin sengit.

Media sosial pulak makin sesak.

Semua orang nak menjual.

Huhu…boleh stress dibuatnya.

So .. nak bisnes dah tak macam dulu la.

Kalau dulu boleh jer posting gitu – gitu.

Orang nampak dia beli.

Sekarang ni bila skrol newsfeed je berpuluh produk Shaklee lalu depan mata.

Tak tau nak beli dari seller yang mana satu.

Jadi la ni kita kena la menonjol sikit tapi jangan telebih.

Tonjolkan diri je tak cukup.

Mesti jadi friendly.

Supaya orang percaya atau trustworthy.

Ehhh… macam-macam pulak.

Apa kata guna instagram pulak.

Instagram kan promote gambar.

Malas nak tulis?

Conteng skit caption power.

Bagi gambar baek punya (pakai smartfon je pun).

Nak bagi nampak Pro, edit skit guna fon then buat catatan sket.

Post!

Senang kan.

Nak lagi senang?

Baca panduan instagram ni pasti hati tenang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *