4 contoh ayat power untuk promosi produk

Pembaca akan ditunjukkan 4 contoh skrip ayat power promosi produk yang berkesan untuk membuat jualan di Facebook. Apa yang bakal pembaca temui nanti adalah skrip-skrip yang sering digunakan oleh pengamal-pengamal Copywriting di Malaysia. Tugas kami adalah berkongsi ilmu ini agar kita mendapat manfaatnya bersama-sama. Skrip #1 Contoh skrip ayat promosi produk: Tengah cari baju renang…

7 contoh copywriting headline memukau

Headline atau Tajuk adalah faktor terpenting dalam sesebuah Copywriting atau Ayat Jualan. Kerana, 80% kejayaan pelanggan membeli produk anda adalah disebabkan tajuk. Kenapa tajuk memainkan peranan yang penting? Untuk menarik perhatian pelanggan membaca iklan anda sehingga habis. Tak kisahlah anda beriklan di mana pun samada percuma atau berbayar. Headline memainkan peranan yang sangat penting. Untuk…

Petua elak kencing tak lawas

Najis akibat kencing tak lawas jika tak dibendung akan beri mudarat pada pakaian seterusnya sebabkan ibadah kita tidak sah. Jadi penting tak nak mengawal pundi kencing ni? Pentinglah kan. Bagi yang mengalami kencing tak lawas memang terasa bebannya. Silap-silap timbul was-was. Ada pelbagai makanan tambahan yang ditawarkan bagi mengatasi kencing tak lawas ni. Tapi bukan…

Elak stress jauhi anxiety disorder

Statistik menunjukkan bilangan pesakit yang mengalami sakit mental semakin bertambah. Sakit mental yang dimaksudkan tak semestinya yang gila sahaja. Ia bermula dari gangguan stress biasa sehinggalah yang boleh membawa kepada sakit mental sebenar. Stress ini sejak dari azali dah ada namun yang lebih penting ialah cara menanganinya. Apa maksudnya? Bilangan pesakit mental bertambah ialah kerana…