3 tips bisnes berjaya

3 tips ni dikongsikan oleh CEO Al-Ikhsan. Solat sempurna Berbakti pada ibubapa Sedekah Solat terbaik adalah berjemaah. Awal waktu. Lebih baik tepat waktu – sebaik azan terus solat. Berjemaah di masjid lebih afdal. Berjemaah dirumah pun ok. Solat ni tiang kehidupan. Buat solat dulu utamakan solat lebih dari kerja. Sibuk macamana pun takde berkat jika…

Buat apa yang fitrah manusia suka

Pagi tadi dengar di Radio IKIM waktu drive nak beli sarapan. Rupanya CEO Al-Ikhsan berkongsi tips. Berniaga ni kita serve manusia. Jika orang suka tentu orang support. Tak kisahlah jika ada persiangan sekali pun. Semua orang ada peluang. Dia bagi contoh mudah. McDonald’s. Satu syarikat asing. Datang niaga kat Malaysia. Serve makanan bukan tempatan pun.…

Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna, sesuaikah guna, nampak tak meyakinkan dan macam macam keraguan lagi. Bagi yang dah muak dengan media sosial sedia ada dan terdesak nak dapat sale sepatutnya dah cuba explore media soaialyang…