No Image

3 tips bisnes berjaya

August 29, 2017 Azam Mohd 2

3 tips ni dikongsikan oleh CEO Al-Ikhsan. Solat sempurna Berbakti pada ibubapa Sedekah Solat terbaik adalah berjemaah. Awal waktu. Lebih baik tepat waktu – sebaik […]

No Image

Contoh ayat review instagram

August 25, 2017 Azam Mohd 0

Pemasaran Instagram merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna, […]

No Image

Babies

August 23, 2017 adinsa 0

Petang2 gini lah…tak kat bilik tido..kat ruang tamu pun jalan…janji lena kan.. Syok kan mak korang tengah cuti pantang ni…pulun tido Berjemaah tido Time ni […]

No Image

Never Give Up Breastfeeding

August 23, 2017 adinsa 0

Buat pedoman diri sendiri semoga tak culasss… Swing nye hasil Zaman kumpul susu guna bekas dadih..ni berapa tahun sudah dah lama.Guna PISA masa ni  Haaa […]

No Image

Kebaikan Shaklee ESP

August 22, 2017 adinsa 0

Kebaikan Shaklee ESP ada banyak: 1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara […]

No Image

Kebaikan Shaklee Omega Guard

August 22, 2017 adinsa 0

Khasiat Omega Guard . 1) “EPA” membantu mengelakkan pembekuan xarah maka dapat mengelakkan masalah strok dan salur darah tersumbat 2) Bantu kurangkan risiko penyakit jantung […]

No Image

Intan Payung

August 20, 2017 adinsa 0

Baju baby mothercare..setia jenama ni dari 2008 sampai la ni..alah mmbeli menang memakai sebab baju anak 1st sampai no 2 duk rotate yg sama kebanyakannya.. […]

No Image

Beli baju Bonds baby

August 20, 2017 adinsa 0

Saya memang suka beli baju bonds baby ni. Why? Lembut… Comfy… It fits me well… One piece mudah nak pakai, basuh, simpan, cari pun mudah […]